Високоефективният електрически контактен грил Panini-T 1G на Bartscher разполага с гладки чугунени плочи за добро и чисто приготвяне на храната. Солидният дизайн и вграденият таймер със звуков сигнал при изтичане на времето (0 – 15 min) улесняват работата и предотвратяват загаряне на храната. Грилът разполага с голяма повърхност, термостатичен контрол на температурата и резервоар за събиране на мазнини. Изработен е от неръждаема стомана. Грилът включва и четка за почистване. Размерите му са 41 / 20 / 40 cm. Характеристики: широчина горната плоча на скара 340 mm дълбочина горната плоча на скара 220 mm широчина ... |
|
Високоефективният електрически релефен контактен грил Panini-T 1R на Bartscher е изработен от неръждаема стомана и разполага с чугунени, емайлирани и оребрени грил плочи, осигуряващи чисто и равномерно приготвяне на храната. Снабден е с голяма грил повърхност и вграден таймер със звуков сигнал при изтичане на времето (0 – 15 min). Оборудван е с термостатичен контрол на температурата, контролна лампа при загряване и резервоар за събиране на мазнини. Грилът включва и четка за почистване. Размерите му са 410 / 200 / 400 mm. Характеристики: широчина горната плоча на скара 340 mm дълбочина горната плоча на скара 220 mm ... |
|
Конструкторът е част от серията LEGO Classic, където ще откриете още интересни комплекти. ... Децата ще се забавляват с конструктора от LEGO. Той се състои от 150 части, с които може да се сглобят невероятни вкусотии. Малчуганите ще се насладят на кекс, сладолед, авокадо и тако. Храните могат да се трансформират в напитка с чай, круша и панини. Децата могат да направят зелен сладолед, картонена кутия за сок, парче диня, шоколадово блокче и мега сандвич. Храните имат очи, устни и декоративни елементи. Завършените модели са подходящи за разиграване на ролеви игри и могат да се използват като декорация за детската стая. ... |
|
Пърленка, името ѝ го подсказва, по правило се пече на жар в пещ. Или върху плочата на старата бабина печка. Ами ако не разполагаме с нито една от тези "екстри"? В никакъв случай не трябва да се отказваме от тази вкусотия! Ще си я направим в сача, на барбекюто, във фурната, на оребрен тиган, когато от огъня за пикника остане само тлееща жарава... Смело експериментирайте! Чесново хлебче можете да си хапнете в толкова много разновидности, колкото и не можете да си представите – от бяло или ръжено брашно, с добавка на ароматни треви и сухи подправки, на лук и сирена. Изпечени в сух тиган, в сач, на барбекю. ... |
|
Едно пътуване из Италия в търсене на вкусовете от миналото. ... Рецепти за правене на хляб от цяла Италия, събрани от един от най-известните италиански специалист-готвачи, преподавател по готварство и автор на редица кулинарни предавания и статии: Рита Монастеро. С изключителна любов към хляба и в търсенето на истории от всички райони в Италия - от Ломбардия до Сицилия, през Лацио и Пулия. Чак до Сардиния. Книгата е точно това: преоткриване, район по район, на древните начини на правене на хляб. Тя е, преди всичко, посветена на хората, които са ни предали тези скъпоценни методи. В преплитането на места и анекдоти се ... |