store.bg - бързо, лесно и удобно
store.bg - бързо, лесно и удобно!
Грижа за клиента   |   За контакти
Начало   Творчество    ...    ...    Търсене на: технология на специалните вина
Начало   Творчество    ...    ...  
Използваме бисквитки, за да осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт. За да работи store.bg правилно е необходимо съгласие с употребата им!
Детайлни настройки
Съгласен съм с бисквитките

Търсене на: технология на специалните вина

/ над 500 продукта /
Технология на специалните вина - том 2
Трифон Иванов

Дионис
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  15.00 лв.
Ресторантьорство
Димчо Тодоров

Матком
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  13.90 лв.
Ресторантьорски мениджмънт
Димчо Тодоров

Матком
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  14.90 лв.
Уеб приложения за бази данни с PHP и MySQL
Хю Е. Уилямс, Дейвид Лейн

ЗеСТ Прес
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  23.95 лв.
Сервиране и барманство
Стамен Стамов, Кремена Никовска

Матком
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  24.90 лв.
Компютърна енциклопедия - том 3
Скот Мюлер

АлексСофт
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  25.00 лв.
Технология на месните продукти
Костадин Василев

Матком
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  9.90 лв.
Технология на кулинарната продукция - част 1
Георги Сомов, Недялка Краевска

Тонипрес
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  11.90 лв.
Технология на кулинарната продукция - част 2
Георги Сомов, Недялка Краевска

Тонипрес
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  11.90 лв.
Технология на хляба, хлебните и сладкарските изделия
Гроздан Караджов, Радка Василева, Мария Николова

Матком
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  14.90 лв.
Технология на кулинарната продукция - Част 2
Георги Сомов, Недялка Краевска, С. Стомов

Матком
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Цена:  6.90 лв.
Страница:
Търси:
Продукти отговарящи на търсене: технология на специалните вина
Технология на специалните вина - том 2 -
Технология на специалните вина - том 2
Трифон Иванов

Дионис
Цена:  15.00 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Продуктът е представен с вътрешни страници
Книгата е посветена на: класификацията на вината органолептичната - дегустационната - оценка на вината специалната технология на белите, розовите и червените сухи (трапезни) вина специалната технология на десертните, полусладки, сладки и крепки вина периодичната и поточна технология на естествено пенливите вина технология на естествено пенливите билкови вина технология на изкуствено газираните вина технология на ароматизираните вина (вермутите) "Това е първото ръководство, посветено изцяло на специалните вина, което дава възможност подробно да се разглеждат теоретичната същност и практиката на тези вина - ...
Акумулаторен верижен трион 18V Makita DUC122Z Акумулаторен верижен трион 18V Makita DUC122Z
Без батерия и зарядно

Makita
Цена:  544.00 лв.
Акумулаторният верижен трион модел "DUC122Z" на "Makita" е лек и мощен. Захранва се с 18 V литиево-йонна батерия, като зареждането на батерията става за 22 min, благодарение на специална технология "Makstar" за оптимално зареждане. Машината е със защита за ръцете, спусък с блокировка за предпазване на оператора и предпазител на носа на водещата шина за предотвратяване на откат. Веригата се сменя и настройва лесно без инструменти и се смазва автоматично. Важно: Продуктът се предлага без батерия и зарядно устройство , които може да бъдат закупени отделно. ...
Ресторантьорство -
Ресторантьорство
Димчо Тодоров

Матком
Цена:  13.90 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Учебникът по "Ресторантьорство" е основа за формиране на знания и умения в областта на комерсиалното ресторантьорство. Той е предназначен за обучаващите се в школи, професионални гимназии по туризъм, колежи и университети за усвояване на необходимата теоретична подготовка, свързана с по-нататъшната им реализация в сферата на туризма и ресторантьорството. Предназначен е преди всичко за обучение на средни управленски кадри в българските колежи и университети, и придобиване на образователно-квалификационна степен "Бакалавър". Може да бъде полезен и за собственици, управляващ и обслужващ персонал в ...
Ресторантьорски мениджмънт -
Ресторантьорски мениджмънт
Димчо Тодоров

Матком
Цена:  14.90 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Димчо Тодоров е в системата на туризма от 1977 г. Преминал е през различни длъжности и управленски нива в хотелиерството и ресторантьорството . Хоноруван преподавател по Мениджмънт на хотелиерството, Мениджмънт на ресторантьорството и Специализирани видове туризъм в СУ "Св. Климент Охридски", ЛТУ София, Университет "Проф. д-р Асен Златаров", Европейски колеж по икономика и управление и други. Експерт-консултант по туризъм и председател на Българска асоциация на експертите в туризма (БАЕТ). Негови книги са: "Хотелиерство""Ресторантьорство""Организация, технология и ...
Уеб приложения за бази данни с PHP и MySQL -
Уеб приложения за бази данни с PHP и MySQL
Хю Е. Уилямс, Дейвид Лейн

ЗеСТ Прес
Цена:  23.95 лв.
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Изграждане на ефективни сайтове, управлявани от бази данни. ... "Уеб приложения за бази данни с PHP и MySQL" предлага на разработчиците теоретична и практическа информация за създаването на уеб приложения за бази данни. В книгата за включени глави - самоучители за работа с PHP и MySQL, допълнителна информация за Интернет и мрежовите протоколи, моделирането и разработването на релационни бази данни, управлението на сесии и инструкции за инсталиране на софтуер с отворен код за уеб сървъри и за бази данни. Използвайки PHP и MySQL ще научите следното: моделиране на релационни бази данни и архитектури на уеб ...
Сервиране и барманство -
Сервиране и барманство
Стамен Стамов, Кремена Никовска

Матком
Цена:  24.90 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
В учебника са разгледани всички въпроси, свързани с обслужването в заведенията за хранене и развлечения: материалната база на технологичния процес, използваните средства в обслужването, участващият в процеса на обслужването персонал (в т.ч. атестацията и поведението му), отделните елементи на този процес (включително начините на сервиране), обслужването при различни случаи, заведения и системи, самообслужването, организацията и функционирането на бара (вкл. смесените напитки - характеристика, технология, сервиране), гостите и проучване на потребителското мнението, електронно-изчислителната и компютърната техника в ...
Компютърна енциклопедия - том 3 -
Компютърна енциклопедия - том 3
Скот Мюлер

АлексСофт
Цена:  25.00 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
22 издание. ... За над 25 години, "Компютърна Енциклопедия" беше ръководство №1 в света за PC хардуер - единственият източник за надеждна информация за това как работи PC, откриване и поправка на проблеми, добавяне на хардуер, оптимизиране на производителността, и изграждане на нови PC. Това 22 издание предлага подобрено разглеждане на най-новите хардуерни нововъведения и техники за поддръжка, плюс над два часа нови видео материали. Скот Мюлер дава практически отговори за процесорите за PC, дънните платки, магистралите, BIOS, памет, SSD и HDD съхраняване, видео, звук, мрежи, връзка с Интернет, захранване и ...
Следват резултати с по-слабо съвпадение на търсеното:
Технология на месните продукти -
Технология на месните продукти
Костадин Василев

Матком
Цена:  9.90 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Настоящият учебник е написан в съответствие с разработената от МОМН учебна програма и е предназначен за специалността „Техника и технология на месото и месните продукти" в техникумите по хранително-вкусова промишленост. В него са разгледани основните суровини и спомагателни материали, които се използват при производството на месни продукти, и изискванията към тях. Разгледан е също така химичния състав на мускулната, съединителната и мастната тъкан, изграждащи месните суровини, както и структурно-механичните свойства на месото и биохимичните процеси протичащи в него след клането на животните. Подробно са разгледани ...
Технология на кулинарната продукция - част 1 -
Технология на кулинарната продукция - част 1
Георги Сомов, Недялка Краевска

Тонипрес
Цена:  11.90 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Настоящото учебно помагало е съобразено с учебната програма за задължителна подготовка на учениците от X до XII в професионалните и профилирани гимназии по хранене и туризъм за дисциплината "технология на кулинарната продукция в професионално направление "Готвач" и "Рестораньор". Основна задача на учебното помагало е да запознае учениците с всички етапи на технологичната обработка на хранителните продукти и получаването на полуфабрикати и готови ястия за заведенията за хранене. За тази цел последователно са разгледани различните процеси и измененията настъпващи в хранителните вещества на ...
Технология на кулинарната продукция -  част 2 -
Технология на кулинарната продукция - част 2
Георги Сомов, Недялка Краевска

Тонипрес
Цена:  11.90 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Настоящото учебно помагало е съобразено с учебната програма за задължителна професионална подготовка на ученици от 10. клас и 12. клас в професионалните и профилираните гимназии по хранене и туризъм за дисциплината "Готвач" и "Ресторантьор". Основната задача на учебното помагало е да запознае учениците с всички етапи на технологична обработка на хранителните продукти и получаването на полуфабрикати и готови ястия за заведенията за хранене. За тази цел последователно са разгледани различни процеси и измененията, настъпващи в хранителните вещества на продуктите в резултат на кулинарна обработка. ...
Технология на хляба, хлебните и сладкарските изделия -
Технология на хляба, хлебните и сладкарските изделия
Гроздан Караджов, Радка Василева, Мария Николова

Матком
Цена:  14.90 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Четвърто издание ... Производството на хляб е една от първите дейности на човека, започнала при заседналия му начин на живот. Приготвянето на храна е изисквало отглеждането на подходящи растения. За хляба това са житните - пшеница, ръж, царевица, ечемик и др. Постепенно начините за приготвяне на хляб, неговият вид и състав се усъвършенствуват с развитието на човешкото общество - от кашите с цели или натрошени зърна, използуването на кисел квас, откриването на хлебната мая до създаването на съвременните механизирани технологични процеси. Разнообразява се и асортиментът, който вече включва богатство от национални традиции, ...
Технология на кулинарната продукция - Част 2 -
Технология на кулинарната продукция - Част 2
Георги Сомов, Недялка Краевска, С. Стомов

Матком
Цена:  6.90 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Учебникът е одобрен от МОМН и отговаря на учебната програма. Предназначен е за професионалните гимназии по обществено хранене. Настоящото издание е съвместимо с учебната програма за 2023/2024 г. Ако имате нужда от подвързия за различни формати учебници, тетрадки и учебни помагала, посетете нашата специална секция Подвързии . Важно! Изданието е на много години и наличните бройки не са в перфектния вид, в който обичайно са книгите, които предлагаме. ...
Търсене на: технология на специалните вина Продукти 1-12 от над 500
Страница:
Търсене
Професионални
Ученически
Декорация
Намаление на хиляди книги
Ваучери за подарък от store.bg