store.bg - бързо, лесно и удобно
store.bg - бързо, лесно и удобно!
Грижа за клиента   |   За контакти
Начало   Творчество    ...    ...    Търсене на: технология на екскурзоводското обслужване
Начало   Творчество    ...    ...  
Използваме бисквитки, за да осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт. За да работи store.bg правилно е необходимо съгласие с употребата им!
Детайлни настройки
Съгласен съм с бисквитките

Търсене на: технология на екскурзоводското обслужване

/ над 500 продукта /
Технология на екскурзоводското обслужване
Велико Великов, Милена Стоянова, Росица Владева

Матком
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  17.90 лв.
Екскурзоводство
Веселина Кръстева

Димант
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  14.38 лв.
Помагало за семинарни упражнения по туристическо екскурзоводство
Захарий Дечев

Димант
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  8.99 лв.
Технология на месните продукти
Костадин Василев

Матком
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  9.90 лв.
Технология на екстаза
Мартин Карбовски

Сиела
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Цена:  10.00 лв.
Технология на кулинарната продукция
Стамен Стамов, Кремена Никовска

Матком
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  24.90 лв.
PR - Технология на успеха
Здравко Райков

Дармон
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  14.00 лв.
Технология на кулинарната продукция - част 1
Стамен Стамов, Кремена Никовска

Матком
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  11.90 лв.
Технология на кулинарната продукция - част 2
Георги Сомов, Недялка Краевска

Тонипрес
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  11.90 лв.
Технология на кулинарната продукция - част 1
Георги Сомов, Недялка Краевска

Тонипрес
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  11.90 лв.
Технология на кулинарната продукция - част 2
Стамен Стамов, Кремена Никовска

Матком
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  11.90 лв.
Организация на обслужване при специални случаи
Георги Вдовичин

Димант
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  7.45 лв.
Страница:
Търси:
Продукти отговарящи на търсене: технология на екскурзоводското обслужване
Технология на екскурзоводското обслужване -
Технология на екскурзоводското обслужване
Велико Великов, Милена Стоянова, Росица Владева

Матком
Цена:  17.90 лв.
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Учебникът е предназначен за училища с професионална насоченост в професионалните направления хотелиерство, ресторантьорство, кетеринг и пътувания, туризъм и свободно време. Изготвен е в съответствие с учебната програма на МОМН за задължителна професионална подготовка. Учебникът има комплексен характер и включва актуализирана информация в областта на екскурзоводството; богат илюстрован и табличен материал; разнообразни приложения, свързани с нормативната уредба в областта на туризма и литературни източници. Всяка от темите е придружена от разработен методически апарат с посочени цели, въпроси и задачи за контрол и ...
Екскурзоводство -
Екскурзоводство
Веселина Кръстева

Димант
Цена:  14.38 лв.
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Необходимостта от голям брой екскурзоводи и нормативните изисквания за компетентност, придобита в широк диапазон от учебни заведения: от курсове до ВУЗ, предизвикват наред с практическата подготовка, наличие на специализирана литература. В предложената книга е поставена цел да се отговори на променената през последните десетилетия пазарна среда: нарастване на еднодневните екскурзии за чужденци по време на престоя им в България, интерес към екскурзията като средство за отмора, нарастване на дела на пътуване на българи в чужбина, и непознатата функция на методиста в големия брой дребни туроператори. Предназначението на ...
Помагало за семинарни упражнения по туристическо екскурзоводство -
Помагало за семинарни упражнения по туристическо екскурзоводство
Захарий Дечев

Димант
Цена:  8.99 лв.
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Настоящото "Помагало за семинарни упражнения по туристическо екскурзоводство" е предназначено за практическо реализиране на педагогическа дейност със студентите от специалност "Туризъм" към катедра "Маркетинг и туризъм" във факултета по Обществени науки на Университет "Проф. д-р Асен Златаров" при подготовката им по учебната дисциплина "Екскурзоводство". Включените и подбрани теми за всяко семинарно упражнение и предвиденото за усвояване образователно съдържание са съобразени с броя на учебните часове, заложени в учебния план на специалността и учебната програма на ...
Следват резултати с по-слабо съвпадение на търсеното:
Технология на месните продукти -
Технология на месните продукти
Костадин Василев

Матком
Цена:  9.90 лв.
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Настоящият учебник е написан в съответствие с разработената от МОМН учебна програма и е предназначен за специалността „Техника и технология на месото и месните продукти" в техникумите по хранително-вкусова промишленост. В него са разгледани основните суровини и спомагателни материали, които се използват при производството на месни продукти, и изискванията към тях. Разгледан е също така химичния състав на мускулната, съединителната и мастната тъкан, изграждащи месните суровини, както и структурно-механичните свойства на месото и биохимичните процеси протичащи в него след клането на животните. Подробно са разгледани ...
Технология на екстаза -
Технология на екстаза
Мартин Карбовски

Сиела
Цена:  10.00 лв.
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
От 1996-та Карбовски не е издавал своя поезия. Издаваше книги на свои приятели, които вече не са му такива. Водеше битки вместо тях, за да разчиства място под Слънцето. За всички. Опитваше се да намери съпричастие и СъприЩастие, заедност, там където хората са срязани с ножица. Правеше литературни клубове, които се размиваха в небрежност и алкохол. Авторът на „Слънцтърсачката” обаче вече може да е спокоен. Всички около него пишат. Той също. Освен това вече навлиза в период от живота си, когато успява с лекота да осигури пиене за всички. Преди време само можеше да мечтае за това. Просто едно леко момче убиец на времето. ...
Технология на кулинарната продукция -
Технология на кулинарната продукция
Стамен Стамов, Кремена Никовска

Матком
Цена:  24.90 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Учебник за професионални гимназии ... Учебникът е предназначен за учениците от професионалните гимназии, обучаващи се по професионално направление "Хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг". Разработен е съгласно утвърдените от Министерството на образованието, младежта и науката учебни програми. Като учебно помагало би могъл да се ползва и от студенти в колежи и университети по специалности, свързани с кетъринга и туризма. Подходящ е за учебни центрове, школи и други звена, обучаващи кадри за системата на общественото хранене и кетъринг-кулинарното производство. Може да се ползва и от работещите в ...
PR - Технология на успеха -
PR - Технология на успеха
Здравко Райков

Дармон
Цена:  14.00 лв.
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Книгата "PR. Технология на успеха" ще бъде много полезна за бизнесмени, финансисти, мениджъри, политици, акционери, студенти - за всеки, който търси нови възможности да повиши конкурентоспособността си, да увеличи продажбите си, да превърне мечтите си в реалност. ...
Технология на кулинарната продукция - част 1 -
Технология на кулинарната продукция - част 1
Стамен Стамов, Кремена Никовска

Матком
Цена:  11.90 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Учебник за професионални гимназии. ... Учебникът е предназначен за учениците от професионалните гимназии, обучаващи се по професионално направление "Хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг". Разработен е съгласно утвърдените от Министерството на образованието, младежта и науката учебни програми. Като учебно помагало би могъл да се ползва и от студенти в колежи и университети по специалности, свързани с кетъринга и туризма. Подходящ е за учебни центрове, школи и други звена, обучаващи кадри за системата на общественото хранене и кетъринг-кулинарното производство. Може да се ползва и от работещите в ...
Технология на кулинарната продукция -  част 2 -
Технология на кулинарната продукция - част 2
Георги Сомов, Недялка Краевска

Тонипрес
Цена:  11.90 лв.
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Настоящото учебно помагало е съобразено с учебната програма за задължителна професионална подготовка на ученици от 10. клас и 12. клас в професионалните и профилираните гимназии по хранене и туризъм за дисциплината "Готвач" и "Ресторантьор". Основната задача на учебното помагало е да запознае учениците с всички етапи на технологична обработка на хранителните продукти и получаването на полуфабрикати и готови ястия за заведенията за хранене. За тази цел последователно са разгледани различни процеси и измененията, настъпващи в хранителните вещества на продуктите в резултат на кулинарна обработка. ...
Технология на кулинарната продукция - част 1 -
Технология на кулинарната продукция - част 1
Георги Сомов, Недялка Краевска

Тонипрес
Цена:  11.90 лв.
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Настоящото учебно помагало е съобразено с учебната програма за задължителна подготовка на учениците от X до XII в професионалните и профилирани гимназии по хранене и туризъм за дисциплината "технология на кулинарната продукция в професионално направление "Готвач" и "Рестораньор". Основна задача на учебното помагало е да запознае учениците с всички етапи на технологичната обработка на хранителните продукти и получаването на полуфабрикати и готови ястия за заведенията за хранене. За тази цел последователно са разгледани различните процеси и измененията настъпващи в хранителните вещества на ...
Технология на кулинарната продукция - част 2 -
Технология на кулинарната продукция - част 2
Стамен Стамов, Кремена Никовска

Матком
Цена:  11.90 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Учебник за професионални гимназии. ... Учебникът е предназначен за учениците от професионалните гимназии, обучаващи се по професионално направление "Хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг". Разработен е съгласно утвърдените от Министерството на образованието, младежта и науката учебни програми. Като учебно помагало би могъл да се ползва и от студенти в колежи и университети по специалности, свързани с кетъринга и туризма. Подходящ е за учебни центрове, школи и други звена, обучаващи кадри за системата на общественото хранене и кетъринг-кулинарното производство. Може да се ползва и от работещите в ...
Организация на обслужване при специални случаи -
Организация на обслужване при специални случаи
Георги Вдовичин

Димант
Цена:  7.45 лв.
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Учебното помагало по организация на обслужване при специални случаи е предназначен за студентите от колежите по туризъм с образователно-квалификационна степен "специалист". Той може да се използва и от специалисти по ресторантьорство и хотелиерство. Развитието на туризма и стремежът за задоволяване на непрекъснато променящите се потребности на гостите налага търсене на нови специфични форми на предлагане и организация на обслужване в ресторантьорството и хотелиерството. Разработените тук теми дават възможност на студентите да се запознаят със същността и основните етапи в организацията и обслужване при банкети, ...
Търсене на: технология на екскурзоводското обслужване Продукти 1-12 от над 500
Страница:
Търсене
Професионални
Ученически
Декорация
Ваучери за подарък от store.bg
Намаление на хиляди книги
Boxnow